Prej tani, për herë të parë online SPORT HD me 5 kanale sportive.


Ska rëndësi ku je, me rëndësi Kujtesa LIVE e ke!

Pako 2
Kujtesa Sport HD

9,99€

në muaj

Të gjithë ju që nuk jeni abonues Raketa, me këtë pako keni mundësi të ndiqni të gjitha kanalet sportive të Kujtesa, që përfshijnë kampionatet: Champions League, UEFA Europa League, Bundes League, Copa Del Rey, Super Liga Turke, NBA dhe Euroliga.
Paguaj Tani

* Kujtesa disponon të drejta transmetimi të kanaleve të saj vetëm për brenda territorit të Republikës së Kosovës.